white pixel

SKC får ny webbplats

Mån 13 Feb -23 12:26 | Tobias Jonson

Utvecklingsverksamheten  Webbutveckling 

ArcWind har valts ut för att utveckla en ny webbplats för SKC. Verktyget som används kommer vara ArcWind Front. Webbplats förväntas lanseras senast Q2 2023.

ArcWind AB har nyligen tillkännagett att de har valts ut för att utveckla den nya webbplatsen för Samfällighetsföreningen Krusboda Centralantenner (SKC). Detta avtal, som undertecknades under 2023, kommer att ge SKC en ny webbplats före andra kvartalet 2023.

Det verktyg som kommer att användas för att utveckla webbplatsen är ArcWind Front. Detta är ett kraftfullt verktyg som har utvecklats av ArcWind AB för att göra det möjligt för företag och organisationer att skapa snygga och effektiva webbplatser på ett enkelt sätt.

För SKC är detta ett viktigt steg framåt när det gäller att förbättra sin online-närvaro. Genom att ha en modern och användarvänlig webbplats kommer SKC att kunna kommunicera mer effektivt med sina medlemmar och andra intressenter. Den nya webbplatsen kommer också att innehålla viktig information om föreningen, dess verksamhet och dess tjänster, vilket kommer att göra det enklare för medlemmarna att hålla sig uppdaterade.

ArcWind AB är glada över att ha fått förtroendet att utveckla den nya webbplatsen för SKC och ser fram emot att arbeta tillsammans med föreningen för att skapa en webbplats som uppfyller deras behov och förväntningar. Med hjälp av ArcWind Front kan föreningen vara säker på att de får en modern och effektiv webbplats som kommer att hjälpa dem att nå sina mål.

2022 Magnus Aronson
Västerhaninge
2022 Magnus Aronson
Västerhaninge
Tobias Jonson
f. 1995

Tobias Jonson är en mångsidig person med starkt entreprenöriellt sinne och en passion för samhällsengagemang som grundade ArcWind AB år 2020. Innan han startade ArcWind AB drev han bland annat Orgelman Entertainment och var förtroendevald i ett antal organisationer.

Telefon: 08 - 121 486 72
SMS: 0700 - 90 12 38
Mail: tobias at arcwind dot se

      

Fler nyheter

Bolagsstämma 2025

Tors 2 Jan -25 13:00 - 14:00 | Granstigen | Tobias Jonson

Vi samlas för bolagsstämma enligt bolagsordningen.

Bolagsstämma

Tis 2 Jan -24 13:00 - 14:00 | Granstigen | Tobias Jonson

ArcWind

Vi samlas för bolagsstämma enligt bolagsordningen.